Theaterschool Mangrove

Wij zijn de plek waar iedereen met hart voor theater welkom is om zich te ontwikkelen in het vak. We hebben een breed aanbod voor spelers van alle niveaus. Of je nu voor het eerst gaat spelen of al heel veel ervaring hebt, bij Mangrove zit je goed. We bieden lessen aan die naar een grote voorstelling toe werken en hebben voor elke leeftijd een speciaal ontwikkeld traject.

 

Voor (semi-)professionals bieden wij korte cursussen zoals summerschools en intensieve speltraining aan. 

 

Dus bekijk op je gemak onze site, vind wat het beste bij je past en schrijf je in bij Theaterschool Mangrove.

 

Voorstellingen

Het eerste lesjaar van Theaterschool Mangrove is in volle gang en dat betekent dat maar liefst drie groepen keihard aan het werk zijn om een prachtige voorstelling te maken! In maart en april kunt u al deze mooie producties komen bekijken in Islemunda, Podium van IJsselmonde!

Klik voor meer informatie over de lesgroep en de voorstelling op de link bij de voorstelling.

 

9-12 groep
NOOIT VOLWASSEN - zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020

 

21+ Muziektheatergroep
ROTJEKOOR - Zaterdag 4 en zondag 5 april 2020

 

21+ Cabaretgroep
ZONDER GÊNE - Vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020

 

Wij van Mangrove en alle leerlingen zijn trots op deze mooie voorstellingen zien u heel graag in het publiek. Voor kaartjes klikt u op de link bij de betreffende voorstelling. Tot dan!

Theaterschool Mangrove is onderdeel van Stichting Theatergroep Mangrove, een professioneel Rotterdams gezelschap dat voorstellingen maakt voor een brede doelgroep. Zo bewerken we klassieke stukken voor jongeren op het voortgezet onderwijs en maken we jaarlijks een grote kerst- en zomerproductie. Maar we doen nog veel meer! Meer weten over de theatergroep? Neem een kijkje op onze site!